Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Augusztus 11. 08:41, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp augusztus 12-től

Heti horoszkóp augusztus 12-től

Kos:

A szerelmi kapcsolatokban olyan válságos helyzet alakulhat ki, hogy akár búcsút is inthettek egymásnak. De az is lehet, hogy a kedvesed figyelme másfelé irányul, ezért pedig mellőzöttnek érzed magad. A szakítás gondolata helyett inkább próbálj a kedvesed segítségére lenni. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre van szükség, különben a sors komolyabb összegtől szabadíthat meg. A munkában valakinek a túlbuzgósága idegesíthet.

Bika:
Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezért ha most utazol, készülj fel a kisebb-nagyobb problémákra. Ha tanulmányokat folytatsz, bosszantó dologgal kerülhetsz szembe, ami miatt idegessé válhatsz. Nagyon fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat, különösen, ha ingatlanügyet bonyolítasz. A rokonságoddal szemben is elnézőbbnek kellene lenned. Egészséged megőrzésére fordíts most nagyobb figyelmet!

Ikrek:
Még az is lehet, hogy ezen a héten izgatottabb leszel, mint máskor. Pedig nem biztos, hogy ami miatt aggodalmaskodsz, az most be is következik. Balesetveszélyes ez a hét, légy óvatosabb! A környezetedben most több a hazug és irigy ember, mint általában, ezért jó lenne, ha senkit nem avatnál be a bizalmadba, így elkerülheted a csalódást.

Rák:
Vigyázz jobban a pénzedre, ellenkező esetben könnyen kifolyhat a kezedből. De az is lehet, hogy olyasmire kell kiadnod, amelyre nem számítottál, emiatt pedig feszültté válhatsz. A házasságokban, régi együttélésekben a társad makacs vagy negatív magatartása miatt alakulhat ki nehezebb helyzet. A kollégák között vannak olyanok, akikkel nagyon jól kijössz, és olyanok is, akik igyekeznek ártani neked. Légy távolságtartóbb velük!

Oroszlán:
Előfordulhat, hogy a munkában olyan változások történnek, amelyek miatt nehezebbnek érezheted az életed. Mivel rendkívüli kreatív időszakodat éled, érdemes lenne felírnod az ötleteidet. Megeshet, hogy a szerelmi életedben olyan átalakulások történnek, amik miatt örömödben a fülig érhet a szád. A pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükséged.

Szűz:
Ha szülő vagy, a gyermekeddel nehezebben tudsz most kijönni. Megeshet, hogy a csemetéd makacssága miatt úgy érzed, az energiáid egyre csak apadnak. A szerelmi viszonyokban olyan helyzet jöhet létre, melynek hatására akár búcsút is inthettek egymásnak. Kedvez az idő ingatlanügyek bonyolításának. Rokonnal szemben viselkedj elnézőbben, így az életet is könnyebbnek érezheted.

Mérleg:
Megeshet, hogy nem érzed jól magad abban a közösségben, amelynek tagja vagy. Talán valakinek a viselkedése előtt döbbenten állsz: akiről eddig jót képzeltél, arról éppen ennek az ellenkezője derülhet ki. A párkapcsolatokban a társad váratlanul nehéz helyzetbe kerülhet, ami miatt most különösen nagy szüksége lehet a biztatásodra. A te segítségeddel ugyanis legyőzheti az akadályokat, és jobban érezheti magát a bőrében.

Skorpió:
A munkában, megélhetésben nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnéd. Talán olyan változásokra van kilátás, amelyek nincsenek jó hatással a pénzügyeidre. Légy óvatosabb, mert olyan helyzetbe is belekerülhetsz, amibe nagyon nem szeretnél. Ha szülő vagy, gyermeked olyan dologgal állhat elő, hogy a csodálkozástól még a szavad is elakadhat. Ha most nyaralsz, ne foglalkozz a munkával, kapcsold ki a mobilodat is!

Nyilas:
Ha most utazol, kisebb-nagyobb nehézségek kialakulására számíthatsz. Akár te, akár hozzátartozó folytat tanulmányokat, olyan helyzet jöhet létre, amely nehezebbé teheti az életet. Nem érdemes most ingatlanügyekbe kezdeni, mert a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezed. Különösen igaz ez akkor, ha kölcsönre van szükséged. A pénzedre jobban vigyázz, ne költs felesleges dolgokra!

Bak:
Kevesebb a szerencséd ezen a héten, ha a szerelemről és az érzelmekről van szó. Még az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra jön létre olyan helyzet, ami miatt akár el is válhatnak útjaitok kedveseddel. Nagy esély van arra is, hogy egészségügyi probléma alakuljon ki. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, akkor se idegeskedj! Pénzintézetekkel, hivatalos szervekkel kapcsolatban olyan szituáció jöhet létre, amitől idegessé válhatsz.

Vízöntő:
A házasságokban, régi együttélésekben a társad most nehezebben kezelhető. Talán olyan helyzetbe kerül, ami miatt szorongóbbá válik, ez pedig nehézségeket okozhat az életetekben. A környezetedben olyan változásra is kilátás van, ami miatt még feszültebbé válhatsz. Egyszerűen nincs beleszólásod a dolgok menetébe, ettől pedig tehetetlennek érzed magad. Rokon is olyasmivel állhat elő, ami előtt értetlenül állsz…

Halak:
Még az is lehet, hogy olyan esemény következik be az életedben, ami miatt komolyan elgondolkozol azon, hogy változtass. Előfordulhat, hogy kolléga olyan ajánlattal áll elő, amelyet nem szabadna elfogadnod még akkor sem, ha úgy tűnik, minden idők egyik legjobb lehetősége áll előtted. Ne dőlj be neki! Váratlan találkozás felkorbácsolhatja a szenvedélyt körülötted.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.